Instalare Generator Curent

De ce e important sa lucrezi cu o echipa de profesionisti ?
In orice domeniu de activitate, profesionistii fac diferenta intre solutiile calitative si alternativele care, presupun aparent costuri mai reduse. Acestea din urma atrag in prima faza, dar pe termen mediu si lung presupun nu doar costuri mai ridicate de utilizare ci, ceea ce mai grav, vicii de functionare care le pot face inutilizabile.

Cand realizati o investitie substantiala, cum ar fi cea de instalare a unui generator electric, aveti nevoie atat de consiliere profesionala pentru alegerea celui mai potrivit aparat pentru nevoile specifice de distributie si stabilitate ale curentului electric, cat si de o instalare si punere in functiune corespunzatoare. Pana la urma, viciile de functionare care pot aparea atat din cauza unei adaptari precare a echipamentelor la situatia specifica din teren cat si datorita unei lucrari de instalare realizata intr-un mod neprofesional, va pot produce daune serioase, fie ca este vorba de de o utilizare casnica sau una industriala.

Pentru a putea asigura clientilor nostri servicii profesionale, atat de consultanta in vederea achizitiei celei mai bune solutii adaptate nevoilor pe care le manifesta, cat si de montaj, punere in functiune si intretinere, inginerii care fac parte din echipele noastre tehnice au fost certificati de catre ANRE (Autoritatea Nationala pentru reglementare in Domeniul Energiei), certificarea obtinuta in urma unui examen serios de verificare a cunostintelor in materie de proiectare, executie, verificare si exploatare a instalatiilor electrice. Cerificarea ANRE a inginerilor nostri presupune recunoasterea abilitatilor profesionale ale acestora si ii autorizeaza pentru interventii in reteaua electrica nationala, interventii necesare pentru asigurarea unui sistem optim al functionarii unui generator electric.

citeste tot articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>