Contact:
Tel: 0723 229 623
Mail:office@generatoarecurent.com

10motive

Doriti sa fiti contactat de un specialist pentru mai multe detalii?
(Consultanta Gratuita!) Lasati numarul dumneavoastra de Telefon:

De ce sa lucrezi cu noi? 10 motive simple pentru a te asigura ca alegi solutia potrivita1. Suntem o echipa de profesionisti care nu vinde doar produse, ci solutii complete in domeniul generatoarelor electrice. Intotdeauna vei discuta cu un inginer cu studii de specialitate, absolvent al unei facultati de energetica sau de inginerie electrica care iti poate oferi cea mai buna solutie pentru nevoile tale.

2. Inginerii nostri sunt autorizati de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei), ceea ce ii legitimeaza ca specialisti in domeniu si garanteaza competentele si cunostintele acestora in ceea ce priveste proiectarea si punerea in opera a solutiei potrivite pentru locatia ta, atat din punct de vedere tehnic, cat si din perspectiva bugetului. Folosim eficient resursele de care dispui pentru a-ti oferi solutia potrivita. Certificarea din partea ANRE permite inginerilor nostri sa intervina in reteaua nationala de distributie a curentului electric.

3. Tratam fiecare client cu profesionalism. Scopul nostru principal nu este sa-ti vindem rapid un generator electric, ci sa-ti oferim o solutie adaptata si durabila.

4. Echipa noastra este strict specializata pe generatoare de curent, automatizarea acestora si realizarea instalatiei electrice
, de aceea garantam implementarea unei solutii profesionale in parametrii optimi ceruti de situatia din teren. Ne pricepem doar la sisteme de generatoare electrice. Cand vine vorba de zgarzi pentru caine, biciclete, echipamente de vacanta sau alte domenii de larg interes, avem pareri neavizate si subiective.

5. Suntem printre putinii din domeniu care lucram cu personal propriu si stabil, ceea ce ne recomanda pentru serviciile calitative post-vanzare.
Pentru lucrarile de intretinere si reviziile generatorului veti beneficia de serviciile echipei care l-a instalat si l-a pus in functiune. Familiaritatea echipei cu instalatia asigura interventia eficienta pentru revizia elementelor care au nevoie de acest lucru, ceea ce reprezinta inca un avantaj competitiv pentru client.

6. Punem accent pe informarea clientului.
Te informam in toate fazele proiectului, iti dam toate detaliile despre sistem, iar inainte sa-ti fie predat, unul dintre inginerii nostri iti va face un instructaj complet astfel incat sa-l poti folosi in cele mai bune conditii.

7. Serviciul de Garantie pe care ti-l oferim este un act de respect la adresa clientului care a apelat serviciile noastre.
Chiar si daca ai cea mai mica suspiciune ca sistemul nu functioneaza corespunzator, contacteaza-ne si iti vom raspunde prompt pentru rezolvarea problemei.

8. Calitatea, profesionalismul si promptitudinea de care beneficiaza fiecare client care apeleaza la serviciile noastre au determinat ca jumatate din cifra de afaceri sa fie generata de clienti  care apeleaza la noi in urma unor recomadari. Considerm acest fapt un barometru important al activitatii noastre. De asemena diplomele obtinute de societatea noastra vin sa confirme cele enumerate mai sus.9. Pretul competitiv pe care-l prounem este un alt element cu care dorim sa sporim beneficiile oferite clientului. Ne folosim specializarea in domeniu pentru a construi solutii avantajoase pentru client si nu pentru a-i incarca factura. Ne folosim capul, nu muschii, analizam si ne straduim sa folosim la maxim potentialul fiecarui utilaj pentru a construi cel mai competitiv pret final.

10. Suntem exigenti in selectarea furnizorilor deoarece vrem sa fim siguri de calitatea pieselor folosite. Este foarte important sa construim o solutie durabila care sa aiba capacitatea de a amortiza investitia facuta fara a fi nevoie de interventii si reparatii frecvente.

Pentru a te convinge ca toate cele 10 motive de mai sus sunt pertinente, iti mai spunem ca avem un portofoliu vast de clienti format atat din persoane fizice cat si din companii nationale sau multinationale si institutii ale statului. Am implementat sisteme de generatoare electrice pana si pe mare, pe diverse vapoare, sisteme care au facut proba calitatii lor.

Copyright Vladicom Tools Srl - O Firma cu Energie | utilizatori online 1 | Generatoare Ieftine
Web Design by DowMedia | ANPC