Contact:
Tel: 0723 229 623
Mail:office@generatoarecurent.com

Despre noi

Doriti sa fiti contactat de un specialist pentru mai multe detalii?
(Consultanta Gratuita!) Lasati numarul dumneavoastra de Telefon:

Despre noi

Suntem o companie specializata in constructia de solutii alternative pentru asigurarea curentului electric. Nu vindem doar generatoare electrice, motopompe sau motosape, ci solutii care se potrivesc nevoilor tale, iar proiectele pe care le-am realizat ne recomanda ca profesionisti in domeniu.

Intelegem ca achizitionarea unui generator electric poate fi de multe ori complicata deoarece trebuie tinut cont de o serie de factori din teren pentru ca echipamentul sa vina in intimpinarea nevoilor pe care trebuie sa le satisfaca. De aceea am ales sa construim solutii, nu sa vindem pur si simplu produse, astfel incat clientul sa beneficieze in urma investitiei facute atat de performantele optime dar si de suportul specializat absolut necesar pe toata durata de viata a echipamentului.

Ne ocupam de tot ceea ce implica un proiect de achizionare, instalare si intretinere a unui generator de curent. In faza pre-vanzare analizam impreuna cu clientul situatia din teren, facem masuratori discutam toate detaliile, inclusiv bugetul, dupa care trecem la sugestii de echipamente care sa se incadreze in concluziile analizei din teren realizate. Odata ce clientul a ales echipamentul, asiguram transportul, montajul si punerea in functiue. De asemenea, facem si un instructaj de utilizare astfel incat echipamentul sa functioneze corect. Odata ce generatorul a fost instalat si pus in functiune, proiectul continua cu intretinerea periodica a acestuia, efectuarea reviziilor atat in perioada de garantie cat si in post-garantie.

Lucrarile noastre sunt efectuate cu personal certificat ANRE (Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei). Inginerii nostrii au obtinut din partea ANRE certificari 2A si 2B, care le atesta statutul de specialisti in executie si proiectare de sisteme electrice.

Echipamente performante si fiabile


Oferim garantia calitatii lucrarilor noastre atat prin profesionalismul specialistilor, cat si prin calitatea echipamentelor folosite. Propunem doar solutii Kipor, produse de Kipor Grup, unul dintre cei mai importanti actori de pe piata globala de profil, cu peste 100 de patente si cu produse certificate in Europa (CE) si in Statele Unite (EPA).

Mai mult, echipamentele Kipor sunt produse conform cu standardelor ISO9000 si ISO14000, oferind astfel garantia respectarii normativelor de mediu si securitate care actioneaza in favoarea calitatii produselor.

Valdiom Tools distribuie intreaga gama de generatoare electrice Kipor, profesionale, industriale sau rezidentiale, dar si utilaje pentru gradinarit, cum ar fi motopompele.

Pentru intrebari detalii sau consultanta gratuita, nu ezitati sa ne contactati!

Copyright Vladicom Tools Srl - O Firma cu Energie | utilizatori online 2 | Generatoare Ieftine
Web Design by DowMedia | ANPC