Contact:
Tel: 0723 229 623
Mail:office@generatoarecurent.com

Garantie produse service

Doriti sa fiti contactat de un specialist pentru mai multe detalii?
(Consultanta Gratuita!) Lasati numarul dumneavoastra de Telefon:

Garantie/Service

 

Garantie Produse

S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L. colaboreaza cu cele mai bune service-uri autorizate pentru toate echipamentele pe care le comercializeaza, atat pentru perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.

Promptitudinea si calitatea reparatiilor ne recomanda ca un partener de incredere. Pentru toate reparatiile asiguram garantie pe o perioada de 3 luni.

Firma VLADICOM  TOOLS S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004), pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie. 
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice.
  • • Toate produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice .

Va rugam cititi manualele de utilizare care sunt livrate cu echipamentele achizitionate. Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, utilajul defect. Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta echipamentul operatorilor service.

 

La predarea utilajului, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport ) nu sunt suportate de S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L, ci de catre proprietarul utilajului.

Drepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.
Durata medie de utilizare a produsului este de 36 luni.

Garantia se pierde daca:

• Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt vizibile)

• Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

• Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garantie


Service la Nivel National

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri,  S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national.

Suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem
 


Copyright Vladicom Tools Srl - O Firma cu Energie | utilizatori online 1 | Generatoare Ieftine
Web Design by DowMedia | ANPC